Mobilvarme

Udlejning af varmecentral til byggepladser

Hvis du har behov for mobilvarme på din byggeplads, så står vi hos Varo-Teknik A/S klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Vi tilbyder blandt andet udlejning af varmecentral til byggepladser I hele landet, hvis der for eksempel er behov for en midlertidig og mobil varmecentral.

Mobilvarme tilbydes med over 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi er således din pålidelige samarbejdspartner, hvis du har brug for rådgivning og leje af en varmekilde til din byggeplads. Vi tilbyder et stort udvalg af mobile varmeløsninger, og vi udlejer altid løsninger, der indebærer levering og afhentning alle steder I landet.

Hvis du har brug for mobilvarme til opvarmning af din byggeplads, så kan du hos os få en full-service-løsning med inkluderet døgnvagt I højsæsonen, så du ikke længere behøver at bekymre dig om opvarmningen af din byggeplads.

Der er ikke nogen opgave, der er for stor til os, og vi sørger altid for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning I forbindelse med mobilvarme og udlejning af varmecentral.

Kontakt os og hør mere om vores udlejning af varmecentral

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udlejning af varmecentral, så du kan få mobilvarme på din byggeplads? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Fortæl os om dine ønsker og behov, så finder vi sammen den rette løsning til den helt rigtige pris.

Se vores referencer her

Vores informationer

Varo-Teknik A/S
Vibevej 1, 2635 Ishøj

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk

CVR nr.: 19997480

Skriv til os

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk