Affugtning

Affugtning af byggeplads

​Vil du sikre dit byggeris holdbarhed? Så er det essentielt at holde cement- og træelementer tørre. Hos Varo-Teknik A/S tilbyder vi leje af affugtere, så hele tørringsprocessen går lidt hurtigere.

Normalt vil der ikke være tid til at afvente materialernes naturlige udtørring, og derfor er det en god idé med leje af affugtere til affugtning af byggeplads. Vi har gennem lang tid udlejet maskiner til større virksomheder I hele landet, og vi kan med vores erfaring garantere jer for, at vi leverer et grundigt resultat til en god pris.

Vi tilbyder leje af affugtere, så du undgå spildtid

Vi anbefaler altid, at der tages nøje højde for udtørring I planlægningen af dit byggeri. Vi har stor erfaring med affugtning af byggeplads, så I er mere end velkomne til at søge konsulentbistand hos os. Vi ved, hvor lang tid udtørring kan forventes at tage. Jo mere præcis viden, man har om emnet, jo færre omkostninger har man ved udtørring.

Lad os hjælpe med affugtning af byggeplads

Undgå ærgrelser med unødigt spild af tid og penge I forbindelse med udtørring og affugtning af byggeplads.

Kontakt varo teknik a/s på telefon (+45) 70 25 90 02 for leje af affugtere og andre affugtningsopgaver, eller for at høre mere om vores priser. Du kan også skrive en besked via kontaktformularen, som vi vil besvare hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Foruden leje af affugtere kan vi også være behjælpelige med udlejning af varmecentraler og kalorifere anlæg til opvarmning af byggepladsen.

Udover at I undgår fugtskader undervejs, så giver det også forbedret arbejdsglæde hos jeres håndværkere.

Se vores referencer her

Vores informationer

Varo-Teknik A/S
Vibevej 1, 2635 Ishøj

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk

CVR nr.: 19997480

Skriv til os

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk