Kalorifere

Kalorifere anlæg – skab den rette luftbalance og temperatur

Det kan være vanskeligt at opretholde den rigtige luftbalance og temperatur I større lokaler som fabriks- og industrihaller, montage- og sportshaller eller salgs- og udstillingslokaler. Løsningen på jeres udfordring kan være tilkobling af kalorifere til opvarmning. Kalorifere til varme kan desuden give jeres virksomhed betydelige besparelser på varmeregningen på helt op til 30%, da den varme luft søger opad, men nu bliver cirkuleret rundt I lokalet.

Hos Varo-Teknik A/S tilbyder vi naturligvis alt inden for kalorifere anlæg og kalorifere til opvarmning – for virksomheder I hele landet. Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at leje en kalorifere blæser til en god pris.

Hvornår anbefaler vi brug af kalorifere anlæg?

Hvis du skal opvarme eller ventilere større lokaler, kan det svare sig at undersøge kalorifere anlæg. Det er et anlæg, der sørger for varme om vinteren og ventilation om sommeren. Man bruger kalorifere til opvarmning I en række forskellige situationer. Det kan være på steder, hvor det er svært at bruge de almindelig centralvarmeanlæg, fordi der er højt til loftet, eller indretningen I rummet ikke tillader almindelige anlæg.

Man bruger altid kalorifere anlæg sammen med en varmecentral eller med en tilkobling til et eksisterende centralvarmeanlæg. Der kan opnås store besparelser på varmeregningen ved at installere varmluftkalorifere under loftet på grund af den effektive cirkulation.

Hvordan fungerer det?

Den varme luft skabes ved, at der blæses luft igennem varmeveksleren som tilfører varmt vand fra centralvarmeanlægget. Luften, som er I den aktuelle rumtemperatur, cirkuleres igennem veksleren, og bliver hermed stille og roligt arbejdet mod den ønskede temperatur. Om sommeren kan ventilatoren bruges som ventilation, ved at lukke for varmtvandstilslutningen.

Hos Varo-Teknik A/S udlejer vi kalorifere anlæg I flere forskellige styrker alt efter dit behov. Vi tilbyder styrker imellem 16-50 kwh. Du kan se alle styrkerne på vores prisliste.

Kontakt os!

Har du behov for et kalorifere anlæg? Har du nogle spørgsmål eller er du I tvivl om noget? Så er din virksomhed meget velkommen til at kontakte os, Varo-Teknik A/S, på telefon (+45) 70 25 90 02 eller skriv en besked via kontaktformularen, og vi vil besvare den hurtigst muligt.

Se vores referencer her

Vores informationer

Varo-Teknik A/S
Vibevej 1, 2635 Ishøj

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk

CVR nr.: 19997480

Skriv til os

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk