Vi er ekspert i opvarmning af byggeplads

Vi varetager alle

store og små opgaver

indenfor opvarmning af byggepladser

Har du brug for hjælp til affugtning af din byggeplads?

Søger I en erfaren samarbejdspartner?

Så kontakt os i dag!

Find vores kontaktoplysninger her

Vi er eksperter i at affugte byggepladsen

Vi tilbyder

Kalorifere anlæg

Læs mere her!

Referencer

Vores referencer

Billede 1Foto: Hoffmann A/S.

Microsofts Hovedsæde

I forbindelse med opførelsen af Microsofts nye domicil i Lyngby i tidsrummet 2013-2015, har vi hos Varo-Teknik assisteret Hoffmann A/S med opvarming af byggepladsen. Hoffmann A/S er en erfaren entreprenørvirksomhed, som har fokus på at skabe de mest optimale løsninger sammen med deres kunder.

Billede 2Foto: Bygningsstyrelsen.

Københavns Universitet, KUA2

I forbindelse med udbygningen af Københavns Universitet Amager har vi assisteret Bygningsstyrelsen med opvarmning af byggepladsen i forbindelse med 2. byggeafsnit. KUA2 indeholder det Humanistiske Fakultet.

Billede 3Foto: Hoffmann A/S.

Skodsborg Kurhotel

Vi har hos Varo-Teknik assisteret Hoffmann A/S med opvarmning af byggepladsen på Skodsborg Kurhotel. Projektet involverede både etablering af et Vigørcenter, samt en renovering af eksisterende bygninger.

Billede 4Foto: Bygningsstyrelsen.

Mærsk Tårnet, Panum-instituttet

Panum-instituttet er blevet udbygget med Mærsk Tårnet, som stod færdigt i 2017. Vi har hos Varo-Teknik hjulpet Bygningsstyrelsen med at stå for opvarmningen af byggeprojektet, som består af en 75 meter høj bygning med 15 etager.

Vi finder de bedste løsninger

Hos Varo-Teknik er vi stolte over, at vi i stadig større grad bliver valgt til at rådgive om og levere materiel til byggepladser. Vi er derfor også stolte af vores flotte referencer.

Vores referencer viser, at vi kan levere materiel til opgaver og byggepladser af alle størrelser. Samtidig sætter vi hos Varo-Teknik en ære i at finde de bedste løsninger. Derfor sørger vi også for, at alt er, som det skal være, hele vejen igennem byggeforløbet.

Vores høje serviceniveau betyder, at vi er jeres pålidelige samarbejdspartner. Af den grund bliver vi også løbende valgt af de samme firmaer til at stå for opvarmning og affugtning af deres forskellige byggepladser.

Kontakt os

Skal vi hjælpe jer med det næste byggeprojekt? Så kontakt os på 7025 9002 eller udfyld kontaktformularen. Så finder vi den bedste løsning til jer.