Vi er ekspert i opvarmning af byggeplads

Vi varetager alle

store og små opgaver

indenfor opvarmning af byggepladser

Har du brug for hjælp til affugtning af din byggeplads?

Søger I en erfaren samarbejdspartner?

Så kontakt os i dag!

Find vores kontaktoplysninger her

Vi er eksperter i at affugte byggepladsen

Vi tilbyder

Kalorifere anlæg

Læs mere her!

Opvarmning2018-10-02T03:51:58+00:00

Opvarmning af byggeplads

Undgå fugtskade med opvarmning af byggeplads

Varo Teknik A/S udlejer affugtere og varmeelementer til interimistisk opvarmning af byggepladser. Vi råder over et stort udbud af mobile varmecentraler, kalorifere, varmekanoner og -blæsere. Vi kan levere udstyr til selv de største opgaver for virksomheder og har ekspertisen til at give jer en præcis vejledning, så I benytter den varmekilde, der passer bedst til den konkrete opgave.

Varo-Teknik knap (1)

Flotte referencer

Vi kan levere materiel til selv de største opgaver. Her et lille udsnit af vores meget flotte referencer:

En vigtig del af projektplanlægningen

Udtørring skal have tid i planlægningen, hvis man skal undgå forceret udtørring eller uhensigtsmæssige pauser i byggeriet. Hos Varo Teknik A/S har vi mange års erfaring med at tage højde for disse problemstillinger, så I skal ikke tøve med at tage fat i os, så vi kan give jer den nødvendige konsulentbistand i forhold til interimistisk opvarmning.

Højt serviceniveau og forbedret arbejdsglæde

Vi står typisk for vejledning, levering, opsætning og montering af vores varmemateriel. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger, at levere et højt serviceniveau og altid at opfylde de aftaler, vi har indgået med vore kunder.

Selv om interimistisk opvarmning har til formål at undgå fugtskader i byggeriet, samt kortere byggeperiode, er det også et krav med minimum 10 grader varme til håndværkerne efter Arbejdstilsynets regler.

Kontakt os i dag

Er du klar til et godt samarbejde eller står du tilbage med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes på 7025 9002 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.