Opvarmning

Varmeelementer udlejes til opvarmning af byggeplads

​Skal du have opvarmet din byggeplads og opnå forebygning af fugtskader? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Varo-Teknik A/S udlejer vi affugtere og varmeelementer til interimistisk opvarmning af byggeplads – for virksomheder I hele landet!

Undgå fugtskade med opvarmning af byggeplads

Varo-Teknik A/S råder over et stort udbud af mobile varmecentraler, kalorifere, varmekanoner og -blæsere. Vi kan levere udstyr til selv de største opgaver for virksomheder og har ekspertisen til at give jer en præcis vejledning, så I benytter de varmelegemer, der passer bedst til den konkrete opgave.

Vi har mere end 20 års erfaring, og derfor kan I regne med, at vi leverer professionelle løsninger, så I undgår fugtskader.

Vi kan levere varmeelementer til selv de største opgaver. Her et lille udsnit af vores meget flotte referencer:

  • Byggestyrelsen (Københavns Universitet kua2)
  • Hoffmann A/S (Rødovre centrum, tre biografer)
  • Cp ApS (Bagsværd Skole)
  • Cp ApS (Eurovision Song Contest)
  • Hoffmann A/S (Skodsborg Kurhotel)
  • Mols-linien (Frederikshavn dok)
  • Cp ApS (Glumsø Skole)
  • Hoffmann A/S (Frederiksberg Centret)
  • Hoffmann A/S (Microsofts nye hovedsæde I Lyngby)
  • Byggestyrelsen (Mærsk bygningen, panum)

En vigtig del af projektplanlægningen

Udtørring skal have tid I planlægningen, hvis man skal undgå forceret udtørring eller uhensigtsmæssige pauser I byggeriet. Hos Varo-Teknik A/S har vi mange års erfaring med at tage højde for disse problemstillinger. Derfor skal I ikke tøve med at tage fat I os, så vi kan give jer den nødvendige konsulentbistand I forhold til interimistisk opvarmning af byggeplads.

Højt serviceniveau og forbedret arbejdsglæde

Vi står typisk for vejledning, levering, opsætning og montering af vores varmeelementer. Vi sætter en ære I at finde de bedste løsninger, at levere et højt serviceniveau og altid at opfylde de aftaler, vi har indgået med vores kunder.

Selv om interimistisk opvarmning af byggeplads har til formål at undgå fugtskader I byggeriet, samt kortere byggeperiode, er det også et krav med minimum 10 grader varme til håndværkerne efter arbejdstilsynets regler.

Kontakt os hør mere om at leje vores varmeelementer

Er du klar til et godt samarbejde, eller står du tilbage med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes på (+45) 70 25 90 02 eller via vores kontaktformular. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Se vores referencer her

Vores informationer

Varo-Teknik A/S
Vibevej 1, 2635 Ishøj

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk

CVR nr.: 19997480

Skriv til os

(+45) 70 25 90 02
post@varo-teknik.dk