Teglevej 8, 2640 Hedehusene
70 25 90 02

Kalorifere anlæg til professionelle

Skab den rette luftbalance og temperatur

Det kan være vanskeligt at opretholde den rigtige luftbalance og temperatur i større lokaler som fabriks- og industrihaller, montage- og sportshaller eller salgs- og udstillingslokaler. Løsningen på jeres udfordring kan være tilkobling af kalorifere. Tilkobling af kalorifere kan endvidere give jeres virksomhed betydelige besparelser på varmeregningen på helt op til 30%, da den varme luft søger opad, men nu bliver cirkuleret rundt i lokalet.

Hvornår anbefaler vi brug af kalorifere anlæg?

Hvis du skal opvarme eller ventilere større lokaler, kan det svare sig at undersøge kaloriferer. Det er et anlæg, der sørger for varme om vinteren og ventilation om sommeren. Man bruger kaloriferer i en række forskellige situationer. Det kan være på steder hvor det er svært at bruge de almindelig centralvarmeanlæg, fordi der er højt til loftet, eller indretningen i rummet ikke tillader almindelige anlæg.

Man bruger altid kalorifere sammen med en varmecentral eller med en tilkobling til et eksisterende centralvarmeanlæg. Der kan opnås store besparelser på varmeregningen ved at installere varmluftkalorifere under loftet på grund af den effektive cirkulation.

Hvordan fungerer det?

Den varme luft skabes ved, at der blæses luft igennem varmeveksleren som tilfører varmt vand fra centralvarmeanlægget. Luften, som er i den aktuelle rumtemperatur, cirkuleres igennem veksleren, og bliver hermed stille og roligt arbejdet mod den ønskede temperatur. Om sommeren kan ventilatoren bruges som ventilation, ved at lukke for varmtvandstilslutningen.

Hos Varo teknik A/S udlejer vi kalorifere anlæg i flere forskellige styrker alt efter dit behov. Vi tilbyder styrker imellem 16-50 kWh. Du kan se alle styrkerne på vores prisliste.

Kontakt os!

Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Så er din virksomhed meget velkommen til at kontakte os, Varo Teknik A/S, på telefon 7025 9002 eller skriv en besked via kontaktformularen, og vi vil besvare den hurtigst muligt.