Vi er ekspert i opvarmning af byggeplads

Vi varetager alle

store og små opgaver

indenfor opvarmning af byggepladser

Har du brug for hjælp til affugtning af din byggeplads?

Søger I en erfaren samarbejdspartner?

Så kontakt os i dag!

Find vores kontaktoplysninger her

Vi er eksperter i at affugte byggepladsen

Vi tilbyder

Kalorifere anlæg

Læs mere her!

Affugtning2018-10-02T03:51:58+00:00

Affugtning af byggeplads

 

Læg udtørring ind i planlægningen

For at sikre byggeriets holdbarhed er det essentielt at holde cement- og træelementer tørre. Derfor tilbyder Varo Teknik A/S leje af affugtere. Normalt vil der ikke være tid til at afvente materialernes naturlige udtørring, og derfor er det en god idé at leje maskiner til affugtning af byggepladser. Vi har gennem lang tid udlejet maskiner til større virksomheder, og kan med vores erfaring garantere jer for, at vi leverer et grundigt resultat.
 
affugtning af byggeplads i hele Danmark
 

Undgå spildtid

Vi anbefaler altid, at der tages nøje højde for udtørring i planlægningen. Vi har stor erfaring med udtørring af byggematerialer, så I er mere end velkomne til at søge konsulentbistand hos os. Vi ved hvor lang tid udtørring kan forventes at tage. Jo mere præcis viden man har om emnet, jo færre omkostninger har man ved udtørring.

Lad os hjælpe!

Undgå ærgrelser med unødig spild af tid og penge i forbindelse med udtørring og affugtning af byggepladsen: Kontakt Varo Teknik A/S på telefon 7025 9002, eller skriv en besked via kontaktformularen, og vi vil besvare den hurtigst muligt.

Vi kan også være behjælpelige med udlejning af varmecentraler og kalorifere anlæg til opvarmning af byggepladsen. Udover at I undgår fugtskader undervejs, så giver det også forbedret arbejdsglæde hos jeres håndværkere.
 

Affugtning af byggeplads